relaxmagazine | TWICE
51437
page-template-default,page,page-id-51437,cookies-not-set,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

TWICE

Rustgevend, stijlvol, mooi, functioneel, compleet en slim//

TWICE, VOOR IEDEREEN//

We leiden een vol en actief leven. Willen het maximale uit een dag halen. Om dit vol te kunnen houden moeten we onszelf soms even in de relaxstand kunnen zetten. Maak kennis met de Twice relaxfauteuils en ervaar dat ontspanning en comfort vooral ook mooi kunnen zijn…

LETTERLIJK EN FIGUURLIJK ALLE KANTEN OP BEWEGEN//

Het kan allemaal met de TWICE RELAX FAUTEUILS. Maar liefst drie motoren zorgen ervoor dat deze luxe relaxfauteuil in alle posities verstelbaar is. Zo kan de rugleuning traploos in elke positie worden gebracht en kan het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen aan rust, van achter naar voor worden versteld (topswing). Hierdoor wordt het hoofd in elke positie comfortabel ondersteund. Gemakkelijk opstaan is ook geen probleem want vele modellen zijn leverbaar met “sta-op” functie.

“HART-BALANS” FUNCTIE//

Door de zitting en voetsteun in de “Hart-balans” stand te brengen wordt het hart minimaal belast. Voeten en hart liggen in een denkbeelding horizontale lijn, waardoor je snel tot rust komt. Deze positie is een optimale houding voor ontspanning van het lichaam.

IEDER Z’N SMAAK

IEDER Z’N WENSEN//

Of je nu houdt van modern, klassiek of landelijk met een Twice relaxfauteuil kies je voor een stoel die aan al je wensen voldoet qua uitstraling, comfort en gebruiksgemak. Karakteristiek, eigenzinnig, strak, robuust, stoer … én uitgevoerd in leer, in stof of – zoals de trend nu laat zien – een combinatie van leer en stof. Laat je verrassen door de vele Twice mogelijkheden!