relaxmagazine | MAGIC4U
50374
page-template-default,page,page-id-50374,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

MAGIC4U

De magie van echt vakmanschap//

EEN FLEXIBEL CONCEPT VOOR

GEPERSONALISEERD ZITCOMFORT

Magic4U staat voor een serie relaxfauteuils met ergomomisch zitcomfort. De serie kenmerkt zich door een keuze uit elementen waardoor er wel 24 basiscombinaties mogelijk zijn. De vorm van de rugleuning bijvoorbeeld draagt bij aan uw zitcomfort. Zo maakt u eenvoudig uw eigen favoriete relaxfauteuil.

EEN FLEXIBEL CONCEPT VOOR

GEPERSONALISEERD ZITCOMFORT//

Stel de stoel of bank van uw keuze uit de Magic4U serie tot in detail persoonlijk samen. Belangrijk is de maatvoering van de stoel. Hier heeft u de keuze uit 4 maatvoeringen. Vervolgens gaat u kijken wat uw voorkeur heeft. Wilt u een open of gesloten armlegger? Wilt u een metalen voet, een zwart gecoate uitvoering of liever hout? En wilt u een manuele of elektrische verstelling? Leer of stof? Er zijn eindeloze mogelijkheden qua uitvoering, afwerking en materiaal.

STA-OP FUNCTIE//

De Magic4U fauteuils zijn uit te voeren in een sta-op uitvoering. Zelfs in een draaifauteuil is dit systeem vrijwil onzichtbaar in de fauteuil verwerkt. Een perfect hulpmechanisme om u probleemloos en ontlastend uit uw fauteuil te helpen.  En als de fauteuil in sta-op stand staat, kan deze uit veiligheidsoverwegingen niet meer draaien. Ideaal dus voor mensen die niet eenvoudig op kunnen staan.

Stel uw favoriete relaxfauteuil zelf samen!

 

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit 11 verschillende poten!